معرفی دانشگاه

نگاهی به دانشگاه مهرآستان

مؤسسه دانشگاهی مهرآستان براساس مصوبه سیصدوشصتمین جلسه شورای انقلاب فرهنگی مبنی بر تشکیل مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی تأسیس گردید. این مؤسسه فعالیت آموزشی خود را از مهر 1384 آغاز نمود و هم‏‌اکنون در 47 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی به فعالیت خود ادامه می‏‌دهد. دانشگاه مهرآستان با کسب مقام سطح یک کشور در دسته‌بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای فضای آموزشی بسیارخوب و نمونه می‌‏باشد که در زمینی به‏‌مساحت 5 هکتار و زیربنای آموزشی و فرهنگی 10000 مترمربع با ساختمان‏‌های آموزشی تازه تأسیس مدرن و مجهز به کلیه امکانات آموزشی و آزمایشگاهی فعالیت می‏‏‌نماید.

دانشگاه هم‏چنین در راستای تحقق طرح جامع مصوب خود یک سالن ورزشی به مساحت 2000 مترمربع و مسجد و مجتمع علمی و فرهنگی با مساحت 1500 مترمربع احداث نموده است.

چشم‌‏انداز و مأموریت‏‌های دانشگاه

ایجاد دانشگاهی در تراز بین‌‏المللی و نمونه در منطقه و کشورهای همسایه با هدف ارتقاء وضع فرهنگی و آموزش عالی استان گیلان و کشور از طریق جذب بهترین دانشجویان داخلی و خارجی و مجرب‏‌ترین اساتید و فراهم آوردن بهترین محیط علمی و آکادمیک.

امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه مهرآستان

• آزمایشگاه فیزیک، کتابخانه، سایت کامپیوتر، کارگاه نقشه‏‌کشی، امکانات فرهنگی و ورزشی، نمازخانه، سالن غذاخوری، بوفه، نشریات دانشجویی، انتشارات.
  • موسسه دارای 5 سایت کامپیوتر مجهز و استاندارد، که هر کدام دارای 20 الی 30 دستگاه کامپیوتر با پهنای باند اینترنتی بالا، کارگاه‌های ماشین‌های الکتریکی، کارگاه تخصصی تابلو برق، کارگاه مدارفرمان، کارگاه‌های جوش، ریخته‌گری، کارگاه هیدرولیک و پنوماتیک، کارگاه سیم پیچی و کارگاه نقشه‏‌برداری، کارگاه نقشه‌کشی، آزمایشگاه‌های مدار الکتریکی و الکترونیکی، فیزیک، کارگاه خاک و بتن می‌باشد. هم‌چنین کلاس‌ها مجهز به ویدئو پروژکتور بوده و سیستم‌های سرمایشی (کولرهای گازی اسپیلت) و گرمایشی (رادیاتور) محیطی مناسب را برای دانشجویان فراهم می‌نماید. هم‌چنین موسسه دارای پارکینگ مجزا برای دانشجویان و اساتید با مساحت بیش از 7000 مترمربع می‌باشد. در موسسه محوطه‌سازی و فضای سبزی زیبا طراحی شده است که در گالری تصاویر موسسه قابل مشاهده می‌باشد.
  • دانشجویان رتبه‏‌های اول، دوم و سوم هر سال تحصیلی به‏‌ترتیب از تخفیف 50 درصد، 40 درصد و 20 درصد شهریه برخوردار خواهند شد.
  • درصورت تخصیص وام از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشجویان واجد شرایط، وام دانشجویی تعلق خواهد گرفت.
  • دانشگاه دارای سلف سرویس و بوفه دانشجویی می‌باشد و برای دانشجویان امکانات تهیه غذا مهیا می‌باشد.
  • دانشجویان دانشگاه از مزایای بیمه حوادث برخوردار خواهند بود.
  • دانشگاه با بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص تخفیف شهریه فرزندان و همسران شهدا همکاری دارد.
  • دانشجویانی که در طول تحصیل در دانشگاه در مسابقات علمی و ورزشی دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی کشور شرکت و مقام اول تا سوم را کسب نمایند از دریافت جایزه و هدایا بهره‏‌مند خواهند شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

اشتراک گذاری در Facebookاشتراک گذاری در Google Plusاشتراک گذاری در Twitterاشتراک گذاری در LinkedIn

پرینتایمیل

اطلاعات تماس

گیلان، آستانه اشرفیه، میدان سلطان سید جلال‌الدین اشرف، بلوار دانشگاه، مؤسسه آموزش عالی مهرآستان

تلفن:

013-42166100/4