دانش آموختگان نخبه تسهیلات دریافت می کنند

دانش آموختگان نخبه برای استفاده از تسهیلات مدارک خود را تکمیل کنند

کلیه دانش آموختگان برتر آموزشی، پژوهشی و نوآوری متقاضی استفاده از تسهیلات دانش آموختگان برای استفاده از این تسهیلات نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنیاد ملی نخبگان با ارسال اطلاعیه‌ای از دانش آموختگان پژوهشی، نوآوری و آموزشی درخواست کرد تا برای استفاده از تسهیلات دانش آموختگان نخبه جهت تکمیل پرونده خود اقدام کنند.

در متن این اطلاعیه آمده است:

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان استفاده از تسهیلات دانش آموختگان برتر آموزشی، پژوهشی و نوآوری می‌رساند که با توجه به عدم تمدید مهلت تکمیل پرونده، از کلیه متقاضیان درخواست می‌شود با نظر به اینکه مهلت دریافت پرونده در دوره اول سال ۹۲، چندین بار تمدید شده است و امکان تمدید آن دیگر میسر نخواهد بود، متقاضیان میتوانند جهت ارائه و تکمیل درخواست ارزیابی دانش آموختگان برتر از طریق سامانه ثریا در اسرع وقت اقدام نمایید.

درخواست در این دوره تنها مربوط به افرادی است که تاکنون ثبت نام کرده‌اند و فرایند تشکیل پرونده خود را انجام داده‌اند.