استفاده از وبسایت دانشگاه

وب‌سایت دانشگاه مهرآستان از بخش‌های متعددی تشکیل شده است که اطلاع از وجود این بخش‌ها منجر به استفاده صحیح و صرفه‌جویی در وقت دانشجویان و اساتید و داوطلبان خواهد شد. در این صفحه به نحوه‌ی دسترسی و استفاده ازین بخش‌ها و کاربردشان خواهیم پرداخت.

صفحه نخست وب‌سایت

این صفحه از منوها و لینک‌های زیادی تشکیل شده است. از منوی بالای صفحه می‌توانید به تمام بخش‌های دیگر سایت دسترسی داشته باشید. همچنین لینک دسترسی به شبکه‌های اجتماعی که دانشگاه در آن فعال است موجود است.

منوها

منوی اطلاعیه‌ها

این منو از دو بخش ‘اخبار و اطلاعیه‌ها’ و ‘رویدادها‘ تشکیل شده است، که منوی اول مربوط به اطلاعیه‌های عمومی دانشگاه و بخش دوم مربوط به رویدادهای عدم تشکیل کلاس و یا تغییر ساعات کلاس و امور مشابه است.

منوی فرم‌ها

در این صفحه فرم‌های مورد نیاز دانشجویان (مانند: ایمیل آکادمیک، تسویه حساب، پایان‌نامه، دانشنامه و …) بر حسب نوع آن تفکیک شده است. با کلیک بر روی بخش مورد نظر (آموزشی، امور دانشجویی و …) فرم مورد نظر را پیدا کنید.

منوی فرم ها

منوی پیوندها

این منو شامل تعداد زیادی زیرمنو است که نام هر بخش بیانگر کاربرد آن است.

به عنوان مثال، چارت رشته‌ها، حوزه‌های تحقیقاتی اساتید راهنما، لیست شهریه ثابت و متغیر و … ازین منو قابل دسترسی است.

منوی درباره دانشگاه

شامل اطلاعاتی در مورد دانشگاه، شهرستان آستانه اشرفیه، بانیان و موسسین دانشگاه، رشته‌های تحصیلی ارائه شده در دانشگاه و گالری تصاویر است.

منوی تماس با دانشگاه

این منو شامل اطلاعات تماس با دانشگاه مانند آدرس، تلفن، ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و فرم تماس با دانشگاه است.

منوی کارتابل

این منو جهت پیگیری و بررسی روند فرم‌های ارسالی توسط دانشجو مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، اگر فرم اشتغال به تحصیل را به صورت آنلاین تکمیل کرده باشید، می‌توانید مراحل تکمیل فرم را مشاهده و در صورت نیاز نقص‌های فرم ارسالی را برطرف کنید.

لازم به ذکر است برای مشاهده این منو (سربرگ)، باید با حساب کاربری خود وارد سایت شده باشید.

جهت مشاهده آموزش استفاده از کارتابل روی این متن کلیک کنید.

cardboard

منوی چارت رشته‌ها

مسیر دسترسی: منوی پیوندها > چارت رشته‌ها

این منو شامل چارت تحصیلی رشته‌های تحصیلی است که بر اساس مقطع تحصیلی تفکیک شده‌اند. با کلیک بر روی مقطع تحصیلی مورد نظر، می‌توانید چارت مورد نظر را بیابید.

چارت رشته ها

منوی ایمیل اساتید و حوزه تحقیقاتی اساتید

مسیر دسترسی: منوی پیوندها > ایمیل اساتید / حوزه تحقیقاتی اساتید

جهت دسترسی دانشجویان به اطلاعات ارتباطی با اساتید دانشگاه است.

ایمیل اساتید:

ایمیل اساتید

حوزه تحقیقاتی اساتید:

حوزه تحقیقاتی اساتید

منوی برنامه زمانی سرویس رفت و برگشت دانشجویی

مسیر دسترسی: منوی پیوندها > برنامه زمانی سرویس رفت و برگشت دانشجویی

در این صفحه زمان حرکت سرویس دانشجویی از میدان سید جلال‌الدین اشرف به دانشگاه و بالعکس قرار داده می‌شود.

سایر بخش‌ها و منوها در منوی پیوندها قرار گرفته‌اند که دانشجویان گرامی می‌توانند مشاهده نمایند.

صفحه نخست، بخش دوم

این بخش شامل سه ستون است که به ترتیب از راست به چپ، ستون دسترسی سریع به لینک‌های مهم شامل ‘سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی‘، ‘سامانه تغذیه و رزرو غذا‘ و غیره است.

سامانه ها

ستون دوم شامل ۵ اطلاعیه اخیر و ستون سوم ۵ رویداد اخیری که در وب‌سایت وجود دارد است که بر حسب تاریخ مرتب شده‌اند. لذا برای مشاهده جدیدترین اطلاعیه‌ها و رویدادهای دانشگاه می‌توانید ازین بخش استفاده کنید.

تقویم دانشگاهی

در این صفحه تقویم دانشگاه و تاریخ‌های مهم مانند زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه قرار می‌گیرد.

وبلاگ دانشگاه

در این وبلاگ مطالب و دانستی‌های متنوع جهت استفاده دانشجویان قرار می‌گیرد.

همچنین وبلاگ دارای بخشی جهت تخصیص وبلاگ خصوصی به اساتید و دانشجویان کارشناسی ارشد است.

پایگاه مقالات و پایان‌نامه‌های دانشگاه

این وب‌سایت جهت دسترسی دانشجویان کارشناسی ارشد به مقالات و پایان‌نامه‌های منتشر شده توسط سایر دانشجویان دانشگاه است که خلاصه‌ای از آن در این سایت قرار گرفته است.

جهت دریافت نسخه کامل رساله به کتابخانه دانشگاه مراجعه فرمایید.

سامانه کتابخانه

دانشجویان و اساتید گرامی جهت جستجو و رزرو کتاب مورد نظر می‌توانند از سامانه کتابخانه آنلاین استفاده نمایند.

صفحه نخست، بخش سوم

بخش بعدی مربوط به برگزاری مناسبات و رویداهای فرهنگی و هنری و برگزاری جلسات در دانشگاه است که در صورت وجود، این بخش بروزرسانی خواهد شد.

مناسبت ها

توضیح: طراحی وب‌سایت دانشگاه واکنشگرا است، به این معنی که قابلیت سازگاری با دستگاه‌های مختلف مانند لپ‌تاپ، تبلت و گوشی هوشمند را دارد. لذا چیدمان محتوای سایت با توجه به اندازه صفحه نمایشگر تغییر می‌کند.

همچنین منوی اصلی وب‌سایت در صفحات کوچک مانند عکس زیر است.

smartphone1smartphone2

فناوری اطلاعات       ‌