آموزش استفاده از سرویس هات‌اسپات

۱- برای استفاده از سرویس هات‌اسپات جهت اتصال به  اینترنت، ابتدا به شبکه بی‌سیم دانشگاه (Mehrastan WLAN) متصل شده و سپس برای ورود به پنل کاربری خود آدرس hs.mehrastan.net را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید.

آموزش استفاده از سرویس هات‌اسپات جهت اتصال به  اینترنت

۲- در کادر “نام کاربری”، شماره دانشجویی و در کادر “رمز عبور”، شماره ملی خود را وارد کرده و برروی “ورود” کلیک کنید. اکنون اتصال به اینترنت برقرار شده است.

۳- برای مشاهده حساب یا تغییر رمز عبور خود برروی لینک “مشاهده حساب/تغییر رمز” کلیک کنید.

۴- برای خروج از حساب کاربری آدرس hs.mehrastan.net را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید و برروی “log off” کلیک کنید.

**********

توجه:

– برای تمامی دانشجویان، حساب کاربری هات‌اسپات در سیستم ساخته شده و نیازی به ثبت نام در سیستم هات‌اسپات ندارند.

– سرویس هات‌اسپات ارتباطی با سامانه آموزش ندارد، در صورت تغییر رمز عبور در هرکدام، رمز عبور دیگری تغییر نخواهد کرد.

– دانشجویانی که شماره ملی آن‌ها با صفر شروع می‌شود، شماره ملی خود را بدون صفر در قسمت رمز وارد نمایند.

– پس از اتمام کار حساب کاربری خود را ببندید تا از مصرف ناخواسته جلوگیری شود. (گزینه ۴)

– در صورتی‌که در اتصال مشکل دارید، به مرکز رایانه (اتاق ۳۱۳) مراجعه نمایید.

فناوری اطلاعات

در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید: