شیوه نامه استفاده از تخفیف شهریه دانشجویان موسسه آموزش عالی مهرآستان به شرح زیر میباشد:
الف) بندهای 1 و 2 و 3 (بنیاد شهید و امور ایثارگران)
دانشجویان محترم فرزند شهید، جانباز بالای 25% و فرزندان جانباز بالای 25% میبایست ابتدا به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان محل سکونت خود مراجعه نموده و با دریافت تاییدیه برای بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آستانهاشرفیه نامه تخفیف شهریه (100%) را به امور دانشجویی دانشگاه مهرآستان ارائه نمایند.
همچنین یادآور میگردد براساس شیوه نامه تخفیف شهریه، در صورتیکه دانشجو در یک ترم تحصیلی مشروط گردد تخفیف 50% لحاظ خواهد گردید، و در صورت مشروطی در 2 ترم تحصیلی از تخفیف شهریه بنیاد محروم میگردد.
==================
ب) بند 4 (تحت پوشش کمیته امداد)
دانشجویانی که خود و یا سرپرست خانوارشان تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) میباشند با دریافت نامه از امور دانشجویی به کمیته امداد محل سکونت خود مراجعه نموده و برای هر ترم مبلغی از کمیته امداد بابت تخفیف شهریه دریافت (کاردانی 4 ترم- کارشناسی ناپیوسته 4 ترم- کارشناسی پیوسته 8 ترم– ارشد 4ترم) کرده و به حساب دانشگاه واریز مینمایند.
===============
ج) بند 5 (تحت پوشش سازمان بهزیستی)
دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی با دریافت نامه از امور دانشجویی و ارائه آن به اداره بهزیستی محل سکونت خود از اداره بهزیستی کمک شهریه دریافت مینمایند.
================
د) بند 6 (عضویت در یکی از تیمهای ملی)
دانشجویانی که در یکی از تیمهای ملی ورزشی عضویت دارند با دریافت نامه از فدراسیون مربوطه و ارائه آن به امور دانشجویی از تخفیف شهریه برخوردار میگردند.
امور دانشجویی
موسسه آموزش عالی مهرآستان
