wifi-hotspot

آموزش استفاده از سرویس هات‌اسپات

آموزش استفاده از سرویس هات‌اسپات (اینترنت بی‌سیم رایگان) موسسه آموزش عالی مهرآستان

۱- برای استفاده از سرویس هات‌اسپات جهت اتصال به  اینترنت، ابتدا به شبکه بی‌سیم دانشگاه (Mehrastan WLAN) متصل شده و سپس برای ورود به پنل کاربری خود آدرس hs.ma را در نوار آدرس مرورگر (Google Chrome / Mozilla Firefox / MS. Edge / Apple Safari / Opera) خود وارد کنید.

۲- در کادر “نام کاربری / username”، شماره دانشجویی خود را وارد کنید.

۳- در کادر “رمز عبور / password”، شماره ملی خود را (بدون صفر ابتدا – در صورت وجود) وارد کنید.

۴- سپس روی دکمه “اتصال” کلیک کنید. اکنون ارتباط با اینترنت برقرار شده است.

wifi-hotspot

۵- برای مشاهده حساب و یا خروج از حساب کاربری اینترنت، مجددا آدرس hs.ma را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید. سپس برای خروج، روی دکمه خروج کلیک کنید.

**********

توجه:

– برای تمامی دانشجویان، حساب کاربری هات‌اسپات در سیستم ساخته شده و نیازی به ثبت نام در سیستم هات‌اسپات ندارند.

– سرویس هات‌اسپات ارتباطی با سامانه آموزش ندارد، در صورت تغییر رمز عبور در هرکدام، رمز عبور دیگری تغییر نخواهد کرد.

– دانشجویانی که شماره ملی آن‌ها با صفر شروع می‌شود، شماره ملی خود را بدون صفر در قسمت رمز وارد نمایند.

– پس از اتمام کار از حساب کاربری خود خارج شوید تا از مصرف ناخواسته جلوگیری شود. (گزینه ۵)

– در صورتی‌که در اتصال مشکل دارید، به مرکز رایانه (اتاق ۳۱۳) مراجعه نمایید.

فناوری اطلاعات