اطلاعیه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 1398

بسمه تعالی

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۱۳۹۸، بدین‌وسیله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان‌ شرکت‌کننده در آزمون‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ می‌رساند:  داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت‌نام و در جلسه امتحانی حاضر بوده‌ و نمره علمی آنها بالاتر از نمره صفر (۰) در هر کدضریب باشد، براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه‌های راهنمای آزمون مذکور در سال ۹۸ و این اطلاعیه می‌توانند از تاریخ ۹۸/۰۸/۲۳ الی ۹۸/۰۸/۲۶ به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و براساس کارنامه نتایج اولیه آزمون در رشته و گرایش مربوط، نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های مورد علاقه خود از کدرشته‌های امتحانی (مندرج در این اطلاعیه) اقدام نمایند. (برای مشاهده متن کامل اطلاعیه کلیک کنید.)

موسسه آموزش عالی مهرآستان با مجوز سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته‌­های زیر در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد:

1. کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- نرم‌افزار (کدرشته محل تحصیل: ۲۳۲۹۹)
  2. کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- رایانش امن (کدرشته محل تحصیل: ۲۳۳۳۸)
  3. کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات- تجارت الکترونیکی (کدرشته محل تحصیل: ۲۲۸۹۸)
  4.  کارشناسی ارشد مهندسی برق- سیستم‌های قدرت (کدرشته محل تحصیل: ۱۹۷۲۲)
  5. کارشناسی ارشد مهندسی برق- افزاره‌های میکرو و نانو الکترونیک (کدرشته محل تحصیل: ۱۹۵۰۱)
  6. کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- سیستم‌های کلان (کدرشته محل تحصیل: ۲۰۸۵۸)
  7. کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- بهینه‌سازی سیستم‌ها (کدرشته محل تحصیل: ۲۰۸۰۵)
  8. کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- مهندسی مالی (کدرشته محل تحصیل: ۲۰۹۲۲)
  9. کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- بازاریابی (کدرشته محل تحصیل: ۱۵۱۱۸)
  10. کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- تجارت الکترونیکی (کدرشته محل تحصیل: ۱۵۱۷۰)
  11. کارشناسی ارشد مدیریت دولتی- مدیریت تحول (کدرشته محل تحصیل: ۱۵۴۴۹)
  12. کارشناسی ارشد مدیریت مالی (کدرشته محل تحصیل: ۱۵۷۵۹)
  13. کارشناسی ارشد مالی- مهندسی مالی و مدیریت ریسک (کدرشته محل تحصیل: ۱۵۷۷۰)
  14. کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی- مدیریت راهبردی در سازمان‌های ورزشی (کدرشته محل تحصیل: ۱۱۷۳۳)
  15. کارشناسی ارشد حسابداری (کدرشته محل تحصیل: ۱۴۶۵۴)

داوطلبان می­‌توانند در تاریخ‌های اعلام شده جهت ثبت نام به آدرس: آستانه‌اشرفیه، بلوار دانشگاه، مؤسسه آموزش عالی مهرآستان مراجعه نمایند.