انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی 1401- 1400

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402

به‌نام خدا

انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند برنامه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به شرح زیر می‌باشد:

کلیه ورودی‌های ۹۸ و ماقبل: ۱۴۰۲/۱۱/۱۴

کلیه ورودی‌های ۹۹ و ۱۴۰۰: ۱۴۰۲/۱۱/۱۵

کلیه ورودی‌های ۱۴۰۱: ۱۴۰۲/۱۱/۱۶

کلیه ورودی‌های ۱۴۰۲: ۱۷و ۱۴۰۲/۱۱/۱۸

دانشجویان می‌توانند در تاریخ‌های تعیین شده جهت ثبت‌نام و انتخاب واحد به وبسایت موسسه آموزش عالی مهرآستان لینک سامانه آموزش مراجعه نموده و پس از پرداخت مبالغ شهریه تعیین شده به شرح زیر به صورت آنلاین، نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند.

کلیه رشته‌های کارشناسی ارشد           ۴۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال

کلیه رشته‌های کارشناسی و کاردانی     ۲۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال

شروع کلاس‌ها: ۱۴۰۲/۱۱/۲۱

*توجه:

۱- برابر آیین‌نامه آموزشی مسئولیت انتخاب واحد و رعایت پیش‌نیاز مستقیما بر عهده دانشجو می‌باشد.

۲- عدم ثبت‌نام و انتخاب واحد در تاریخ‌های مقرر به منزله انصراف قطعی از تحصیل محسوب می‌گردد.

۳- کلیه کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

۴- دانشجویان کارشناسی ارشد نیمسال چهارم و پنجم موظفند در تاریخ‌های اعلام شده فوق جهت اخذ واحد پایان‌نامه اقدام نمایند؛ در غیر این صورت برابر آیین‌نامه آموزشی عدم انتخاب واحد به منزله انصراف از تحصیل محسوب می‌گردد.