پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی

تکمیل ظرفیت براساس سوابق تحصیلی بهمن 1402

به‌نام خدا

اطلاعیه پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت براساس سوابق تحصیلی بهمن ۱۴۰۲

به اطلاع علاقمندان به ادامه تحصیل می‌رساند موسسه آموزش عالی مهرآستان با مجوز سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه ۱۴۰۲ دانشجو می‌پذیرد.

متقاضیان محترم می‌توانند جهت ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی از روز سه‌‌شنبه تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۳ تا روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۰۸ با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته حاوی شرایط و ضوابط پذیرش در مرحله تکمیل ظرفیت براساس سوابق تحصیلی از روز دو‌شنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۲ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترس خواهد بود.

ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه 1402

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از روز شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰، با مدارک زیر به اداره آموزش موسسه آموزش عالی مهرآستان مراجعه نمایند.

۱- گواهی مدارک تحصیلی مقاطع قبلی

۲ – ریزنمرات مقاطع قبلی