شرایط دریافت وام عتبات عالیات

اطلاعیه دریافت وام عتبات عالیات

به اطلاع دانشجویان محترم دانشگاه مهرآستان می‌رساند به منظور تقویت و گسترش نشاط فرهنگی و معنوی دانشجویان و حمایت مالی جهت سفر به عتبات عالیات و پیرو تفاهم‌نامه صندوق رفاه دانشجویان و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، میزان وام برای دانشجویان مجرد به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و دانشجویان متاهل ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال می‌باشد. هم‌چنین امکان پرداخت وام به هریک از زوجین در صورتی‌که هر دو دانشجو باشند، میسر می‌باشد. لذا دانشجویانی که تمایل به دریافت وام مذکور دارند، ضمن مطالعه شیوه‌نامه ذیل و رعایت قوانین و مقررات صندوق رفاه دانشجویان از تاریخ ۹۶/۰۶/۱۵ لغایت ۹۶/۰۶/۳۰ نسبت به ثبت تقاضا اقدام نمایند. ضمناً دانشجویان مشمول فقط یکبار در طول تحصیل می‌توانند از وام زیارت استفاده نمایند.

=======================

مدارک موردنیاز جهت تقاضای وام و  فرآیند اجرا

• ارائه فرم تقاضای وام عتبات
    • ارائه تاییدیه ستاد عتبات دفتر نهاد رهبری مبنی بر اعزام دانشجو
    • تصویر فیش واریزی بانکی جهت دریافت روادید و بیمه و یا هرگونه مدارک دال بر خروج از کشور
    • ثبت نام متقاضی در سامانه ستاد
    • اخذ تاییدیه اعزام از ستاد و تحویل پرینت آن به اداره رفاه دانشگاه
    • ثبت نام دانشجو از طریق پورتال در سامانه صندوق رفاه
    • بارگذاری مستندات دانشجویان توسط دانشگاه در سامانه فاز ۲
    • زمان بازپرداخت پس از فراغت از تحصیل مطابق مقررات صندوق رفاه دانشجویان خواهد بود.

مدارک موردنیاز دانشجویان متاهل

• ارائه شناسنامه و کارت ملی متقاضی