شروع کلاس‌های موسسه آموزش عالی مهرآستان

به‌نام خدا

شروع کلاس‌های موسسه آموزش عالی مهرآستان

ضمن عرض تبریک سال نو خدمت اساتید گرانقدر و دانشجویان عزیز مؤسسه آموزش عالی مهرآستان به اطلاع می‌رساند پیرو تاکید ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر حضور دانشجویان در کلاس‌های درس و براساس تصمیمات اتخاذ شده در شورای آموزشی موسسه نحوه فعالیت‌های آموزشی موسسه از تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ به شرح ذیل اعلام می‌شود:

۱- کلیه کلاس‌های دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بصورت حضوری برگزار خواهند شد.

۲-  کلیه فعالیت‌های عملی، آزمایشگاهی، کارگاهی و تربیت‌بدنی دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی با هماهنگی گروه و اداره‌ آموزش موسسه بصورت حضوری برگزار خواهند شد.

یادآور می‌شود استفاده از ماسک و همراه داشتن کارت واکسن (تزریق حداقل دو دز واکسن کرونا) جهت حضور در دانشگاه الزامی است و بررسی آن در هنگام ورود به دانشگاه انجام خواهد شد.