اردوی تیم ملی فوتسال

مرحله دوم اردوی تیم ملی فوتسال زیر بیست سال

گزارش تصویری از مرحله دوم اردوی تیم ملی فوتسال زیر بیست سال به میزبانی کمیته فوتسال هیئت فوتبال آستانه‌اشرفیه (با همکاری دانشگاه مهرآستان)

مرحله دوم اردوی انتخابی استعدادیابی تیم ملی زیر بیست سال ایران روز دوشنبه ۲۵ مهرماه ۱۳۹۸ با حضور سی بازیکن از شهرستان‌های مختلف گیلان به میزبانی کمیته فوتسال هیئت فوتبال شهرستان آستانه‌اشرفیه و با همکاری دانشگاه مهرآستان برگزار شد که بیست و دو بازیکن انتخاب شدند؛ از بین این بیست و دو بازیکن طی هفته‌های آتی با حضور علی صانعی، مسئول استعدادیابی تیم ملی زیر بیست سال ایران، چند بازیکن به اردوی نهایی تیم ملی زیر بیست سال دعوت می‌شوند. این اردو زیر نظر نعیم باقری مسئول استعدادیابی فوتسال گیلان برگزار شد.
در ضمن در این دوره از انتخابی تیم ملی زیر بیست سال، پنج بازیکن از شهرستان آستانه‌اشرفیه حضور داشتند.