ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1399

ویرایش و ثبت نام مجدد در آزمون کارشناسی ارشد 1399

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، بدین‌وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست و پنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور می‌رساند که به منظور فراهم نمودن تسهیلات برای آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (از تاریخ ۹۸/۰۹/۱۶ لغایت ۹۸/۰۹/۲۸) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز دوشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۴ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۶ بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و همچنین اطلاعیه مورخ ۹۸/۰۹/۲۶ درخصوص اصلاحات دفترچه راهنمای ثبتنام، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.