وزنه برداری

انتصاب آقای پانزوان به عنوان مربی تیم ملی وزنه برداری

انتصاب جناب آقای سیدهادی پانزوان فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه مهرآستان و مدرس دروس تربیت بدنی دانشگاه به عنوان مربی تیم ملی وزنه برداری نوجوانان و جوانان

با حکم سرپرست فدراسیون وزنه برداری، سیدهادی پانزوان از گیلان به عنوان مربی تیم ملی وزنه برداری نوجوانان و جوانان منصوب شد.

سیدهادی پانزوان نایب قهرمان بازی‌های آسیایی

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت؛ با حکمی از سوی سجاد انوشیروانی، سیدهادی پانزوان مربی گیلانی به عنوان مربی تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان کشور منصوب شد.

انتصاب سیدهادی پانزوان به عنوان مربی تیم ملی وزنه برداری نوجوانان و جوانان

پانزوان که سابقه نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی را در کارنامه خود دارد با در اختیار گرفتن هدایت تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان کشورمان باید این تیم را در رقابت‌های قهرمانی آسیا که ۲۳ تیر لغایت ۳ مرداد ماه در ازبکستان برگزار می‌شود همراهی کند.

موسسه آموزش عالی مهرآستان این افتخارآفرینی را به جناب آقای پانزوان و خانواده محترم ایشان و هم‌چنین خانواده بزرگ مهرآستان تبریک عرض ‌می‌نماید.