کاردانی پیوسته براساس سوابق تحصیلی

ثبت نام و انتخاب رشته دوره های کاردانی نظام جدید 1400

به نام خدا

به اطلاع متقاضیان پذیرش در دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی در سال ۱۴۰۰ می‌رساند که «سامانه ثبت‌نام و انتخاب رشته» به صورت اینترنتی از روز یکشنبه مورخ ۳۰ خردادماه ۱۴۰۰ تا روز یکشنبه مورخ ۰۶ تیرماه ۱۴۰۰ فعال می‌باشد. بر این اساس ضرورت دارد که متقاضیان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق «دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته» و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در سامانه اقدام کنند. با توجه به اینکه ثبت‌نام و انتخاب‌رشته همزمان در یک مرحله انجام می‌شود، متقاضیان می‌بایست با توجه به رشته‌محل‌های اعلام شده در «دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب‌رشته» نسبت به انتخاب و درج رشته‌محل‌های مورد علاقه خود در «سامانه ثبت‌نام و انتخاب رشته» اقدام کنند.

توجه: پذیرش در رشته‌محل‌های عمران و معماری موسسه آموزش عالی مهرآستان بدون آزمون و صرفا براساس سوابق تحصیلی می‌باشد.

اطلاعیه درخصوص اعلام شرایط و ضوابط، تاریخ، نحوه ثبت نام و انتخاب رشته آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۰

کد رشه‌محل‌های موسسه آموزش عالی مهرآستان

کد رشته‌محل های پذیرش کاردانی نظام جدید 1400

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی سال ۱۴۰۰