رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور به پایان رسید

به نام خدا

رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور با قهرمانی تیم الوند قم در سالن ورزشی مهرآستان آستانه‌اشرفیه به پایان رسید.

رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور با قهرمانی تیم الوند

دیدار فینال رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور عصر جمعه در سالن ورزشی دانشگاه مهر آستان آستانه‌اشرفیه برگزار شد.

دیدار فینال رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور

در این دوره از مسابقات تیم الوند قم توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند؛ همچنین ولیعصر شیراز و انصارالمهدی فسا (شیراز) نیز به ترتیب به مقام‌های دوم و سوم دست یافتند.

دهمین دوره مسابقات لیگ منطقه‌ای فوتسال کشور، بیست و یکم شهریور ماه با حضور ۴۸ تیم از استان‌های مختلف کشور در شهرستان آستانه‌اشرفیه آغاز شد؛ و روز جمعه بیست و هفتم شهریورماه با معرفی تیم‌های برتر به پایان رسید.

حضور مسئولین محترم آستانه اشرفیه در فینال رقابت‌های فوتسال

کسب مدال طلا توسط تیم الوند

عکس دسته جمعی نوجوانان در کنار مسئولین

این دوره از مسابقات در دو سالن ورزشی دانشگاه مهرآستان و ولایت هلال احمر آستانه‌اشرفیه برگزار شد. فرماندار، نماینده مردم شهرستان و اعضای شورای اسلامی شهر از جمله افراد حاضر در مراسم اختتامیه بودند.

گفتنی است؛ ۱۵ داور و ۲۶۵ نفر کادر، مربی و سرپرست، تیم‌های حاضر در رقابت‌های فوتسال نوجوانان کشور را همراهی کردند.