کلاس مجازی

شروع کلاس های الکترونیک نیمسال اول 1400-1399

با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت به اطلاع می‌رساند، در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور و ستاد ملی مدیریت بحران کرونا، کلاس های درسی ترم جاری به صورت الکترونیک (مجازی) و در سامانه کلاس الکترونیک به نشانی live.mehrastan.ac.ir برگزار می‌گردد.

سامانه کلاس الکترونیک

جهت مشاهده آموزش استفاده از کلاس های الکترونیک و دسترسی به کلاس‌ها روی لینک زیر کلیک کنید.

شروع به کار سامانه کلاس الکترونیک دانشگاه

شایان ذکر است که  تاریخ شروع کلاس‌ها ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۹ می‌باشد، حضور در کلاس های الکترونیک طبق برنامه درسی درج شده در سامانه آموزش در ساعات تعیین شده الزامی است و عدم مشارکت بیش از حد مجاز در هر درس، طبق مقررات آموزشی موجب حذف درس و محروم شدن از امتحان‌های درس می‌گردد.

در صورت نیاز سوال خود را از طریق فرم تماس دانشگاه و یا ایمیل اداره آموزش (edu@mehrastan.ac.ir) مطرح فرمایید، اداره آموزش جهت رفع اشکالات آماده پاسخگویی می‌باشد. (شماره دانشجویی و کد ملی همراه سوال ارسال شود)