برگزاری کلاس های حضوری

آغاز کلاس های حضوری دانشگاه

درخصوص آغاز کلاس های حضوری دانشگاه به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان عزیز می‌­رساند:

مؤسسه آموزش عالی مهرآستان براساس مصوبات وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و تصمیمات شورای آموزشی مؤسسه، از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ تا روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۰۵ به منظور تکمیل آموزش­‌های الکترونیک و رفع اشکال دروس، آماده برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری می‌­باشد.

بنابراین به کلیه دانشجویان به‌ویژه دانشجویانی که احساس می‌­کنند با کمبودها و نواقصی در یادگیری  الکترونیکی مطالب مواجه بوده‌­اند، توصیه جدی می­‌گردد در کلاس های حضوری شرکت داشته باشند.

• ضمناً دروس عملی، تربیت بدنی و کارگاهی نیز از تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ برگزار خواهد شد.

با توجه به فضای آموزشی گسترده‌ای که در مؤسسه آموزش عالی مهرآستان مهیا است و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی، امتحانات از روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۴ تا روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۶ به صورت حضوری طبق برنامه اعلام شده در سامانه آموزش و تحصیلات تکمیلی مؤسسه برگزار می‌گردد.

اداره آموزش

موسسه آموزش عالی مهرآستان

در شبکه‌های اجتماعی به ما بپیوندید:

به اشتراک بگذارید: