انتخاب واحد نیمسال دوم تحصیلی 1401- 1400

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹

اطلاعیه ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند برنامه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به شرح زیر می‌باشد:

کلیه ورودی‌های ۹۵ و ماقبل: ۹۹/۱۱/۱۸

کلیه ورودی‌های ۹۶ و ۹۷: ۹۹/۱۱/۱۹

کلیه ورودی‌های ۹۸: ۹۹/۱۱/۲۰

کلیه ورودی‌های ۹۹: ۲۱ و ۲۲ و ۹۹/۱۱/۲۳

دانشجویان می‌توانند در تاریخ‌های تعیین شده جهت ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به وبسایت دانشگاه، سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی مراجعه نموده و پس از پرداخت مبالغ شهریه تعیین شده به شرح زیر به صورت online، نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند.

کلیه رشته‌های کارشناسی ارشد: ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ ریال

کلیه رشته‌های کارشناسی و کاردانی: ۸.۰۰۰.۰۰۰ ریال

شروع کلاس‌ها: ۱۳۹۹/۱۱/۲۵

توجه:

۱- برابر آیین‌نامه آموزشی مسئولیت انتخاب واحد و رعایت پیش‌نیاز مستقیماً بر عهده دانشجو می‌باشد.

۲- عدم ثبت نام و انتخاب واحد در تاریخ‌های مقرر به منزله انصراف قطعی از تحصیل محسوب می‌گردد.

۳- در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور، کلاس‌های درسی ترم جاری فعلا به صورت الکترونیکی (مجازی) و در سامانه کلاس الکترونیکی به نشانی live.mehrastan.ac.ir برگزار می‌گردد. در صورت امکان برگزاری کلاس‌های حضوری اطلاع‌رسانی لازم از طریق وبسایت موسسه صورت خواهد گرفت.

حضور در کلاس‌های الکترونیکی طبق برنامه درسی درج شده در سامانه آموزش در ساعات تعیین شده الزامی است و عدم مشارکت بیش از حد مجاز در هر درس، طبق مقررات آموزشی موجب حذف درس و محروم شدن از امتحان‌های درس می‌گردد.

۴- کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد نیمسال چهارم و پنجم موظفند در تاریخ‌های تعیین شده فوق جهت اخذ واحد پایان‌نامه اقدام نمایند. در غیر این‌صورت برابر آیین‌نامه آموزشی عدم انتخاب واحد به منزله انصراف از تحصیل محسوب می‌گردد.

موسسه اموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی مهرآستان