اطلاعیه تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسـته سال 1398

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسـته سال ۱۳۹۸، بدین‌وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان واجد شرایط علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی کارشناسی ناپیوسته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ (اعم از داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت‌نام نموده و یا ثبت‌نام ننموده‌اند) می‌رساند به منظور اطلاع از رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات پذیرنده دانشجو در این مرحله می‌توانند جداول حاوی اطلاعات رشته‌ محل‌های مندرج در ذیل این اطلاعیه را مشاهده نموده و ضمن مشخص نمودن رشته و مؤسسه آموزش عالی مورد علاقه خود، با همراه داشتن مدارک لازم و با توجه به موارد اعلام شده از تاریخ ۹۸/۰۸/۳۰ لغایت ۹۸/۱۰/۳۰ به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمایند.

موسسه آموزش عالی مهرآستان با مجوز سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسـته سال ۱۳۹۸ در رشته‌­های زیر در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشجو می‌پذیرد:

1. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی برق قدرت
  2. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی کامپیوتر نرم‌‏افزار
  3. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی مخابرات – سوئیچ
  4. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی الکترونیک
  5. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی و فناوری اطلاعات (ICT) – کاربردهای (ICT)
  6. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی و فناوری اطلاعات (ICT) – مدیریت
  7. کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی سخت‌افزار
  8. کارشناسی ناپیوسته مدیریت بازرگانی
  9. کارشناسی ناپیوسته مدیریت صنعتی
  10. کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران
  11. کارشناسی ناپیوسته مهندسی مکانیک – تاسیسات حرارتی و برودتی
  12. کارشناسی ناپیوسته حسابداری
  13. کارشناسی ناپیوسته مهندسی معماری
  14. کارشناسی ناپیوسته علوم ورزشی

داوطلبان می­‌توانند در تاریخ‌های اعلام شده جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک لازم به آدرس: آستانه‌اشرفیه، بلوار دانشگاه، مؤسسه آموزش عالی مهرآستان مراجعه نمایند.