تکمیل ظرفیت

اطلاعیه تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسته سال 1398

پیرو اطلاعیه‌ سازمان سنجش آموزش کشور، در خصوص تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسته سال ۱۳۹۸، بدین‌وسیله به اطلاع علاقمندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دوره‌های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی ســال ۱۳۹۸، (اعم از داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند) می‌رساند: برای اطلاع از رشته‌های تحصیلی متناسب با نوع مدرک دیپلم خود در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای یا کاردانش موسسات پذیرنده در این مرحله، می‌توانند جداول حاوی اطلاعات رشته‌ محل‌های مندرج در ذیل این اطلاعیه را مشاهده نموده و ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود، با همراه داشتن مدارک لازم و با توجه به موارد اعلام شده  از تاریخ ۹۸/۰۹/۰۵  لغایت ۹۸/۱۰/۳۰ به مؤسسه آموزش عالی مهرآستان مراجعه نمایند.

موسسه آموزش عالی مهرآستان با مجوز سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله تکمیل ظرفیت کاردانی پیوسـته سال ۱۳۹۸ در رشته‌­های زیر در مقطع کاردانی پیوسته دانشجو می‌پذیرد:

1. الکتروتکنیک- برق صنعتی
  2. کامپیوتر- نرم‏‌افزار