اطلاعیه وام دانشجویی 1395

بسمهتعالی

اطلاعیه وام دانشجویی ۱۳۹۵

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام شهریه که تاکنون نسبت به تحویل مدارک وام اقدام نکرده‌اند می‌رساند: مدارک کامل خود را شامل سند تعهد دفترخانه اسناد رسمی، فرم وام (۲ برگ)، کپی کارت دانشجویی و کپی کارت ملی ضامن، بعد از مطالعه موارد ذیل تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخه ۹۵/۰۵/۰۴ به امور دانشجویی تحویل نمایند.

۱- زمان اعلام شده به هیچ عنوان قابل تمدید نمی‌باشد. زیرا براساس تقویم صادرشده از سوی صندوق رفاه می‌باشد.

۲- این مرحله از وام مختص دانشجویان ترم دوم به بعد می‌باشد. و شامل دانشجویان ورودی مهرماه ۹۵ نمی‌شود. (زمان دریافت مدارک دانشجویان ورودی مهر ۹۵ متعاقباً اعلام می‌گردد.)

۳-  دانشجویانی که در مقاطع قبلی دیرکرد اقساط دارند می‌بایست نسبت به بازپرداخت اقساط معوق قبل از تاریخ ۹۵/۰۵/۰۴ اقدام نمایند.

۴-  فرم‌های وام دانشجویی از وب‌سایت و انتشارات دانشگاه قابل دریافت می‌باشد. فرم‌ها می‌بایست حتماً توسط دانشجو و ضامن امضاء شوند.

۵-  جهت دریافت سند تعهد، می‌بایست به همراه یک نفر ضامن که دارای فیش حقوقی و گواهی کسر حقوق می‌باشد به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تهیه سند تعهد اقدام نمایید. لازم به ذکر است که شماره تلفن همراه، تلفن ثابت و کدپستی ضامن و دانشجو می‌بایست حتماً در سند تعهد قید گردد. همچنین نوع شغل ضامن ملاک نمی باشد و همه کسانی‌که دارای فیش حقوقی اعم از دولتی،  غیر‌دولتی، شرکتی، نظامی و مستمری‌بگیر باشند می‌توانند به عنوان ضامن معرفی شوند.

امور دانشجویی