اطلاعیه وام شهریه دانشجویی 98-99

به اطلاع دانشجویان ورودی سال ۹۸ متقاضی وام شهریه دانشجویی می‌رساند:

مدارک کامل خود را جهت دریافت وام شهریه (که از ترم دوم به بعد پرداخت می‌گردد) تا پایان مهرماه ۹۸ به امور دانشجویی تحویل نمایند.

مدارک لازم جهت دریافت وام شهریه دانشجویی

۱- فرم وام  (۲ برگ) (فرم‌های وام دانشجویی از انتشارات دانشگاه قابل دریافت می‌باشد. فرم‌ها می‌بایست حتماً توسط دانشجو و ضامن امضاء شوند.)
۲- کپی کارت ملی دانشجو و ضامن

زمان اعلام شده به هیچ عنوان قابل تمدید نمی‌باشد؛ زیرا بر اساس تقویم صادر شده از سوی صندوق رفاه می‌باشد. همچنین دانشجویانی که در مقاطع قبلی دیرکرد اقساط دارند باید نسبت به بازپرداخت اقساط معوق، قبل از تاریخ اعلام شده اقدام نمایند. مدارک اخذ شده از دانشجو برای تمام طول تحصیل بوده و نیازی به درخواست مجدد در هر ترم نمی‌باشد.

لازم به ذکر است مبلغ وام برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال و کارشناسی ارشد ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال برای هر ترم با کارمزد ۴% و باز پرداخت آن بعد از پایان تحصیل می‌باشد.

امور دانشجویی