تشکیل جلسه شورای مرکزی اتحادیه در دانشگاه مهرآستان

باسمه‌تعالی

صدوپنجاه‌و‌نهمین جلسه شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، روز پنج‌شنبه ۲۲ آذرماه ۱۳۹۷ به میزبانی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی مهرآستان آستانه‌اشرفیه برگزار شد.

عکس دسته جمعی اعضای محترم شورای مرکزی اتحادیه به همراه خانواده ایشان

در راستای این جلسه که با حضور ارزشمند جناب آقای دکتر آهون‌منش دبیرکل و رئیس محترم شورای مرکزی اتحادیه برگزار گردید، در ابتدا اعضای محترم شورا از دانشگاه مهرآستان بازدید نمودند.

بازدید اعضای محترم شورا از نمایشگاه هنرهای دستی

اعضای محترم شورا در سالن ورزشی مهرآستان

سپس با تلاوت آیاتی از کلام‌ا… مجید، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و همچنین خوشامدگویی دکتر امین‌ناصری سرپرست محترم موسسه، جلسه آغاز شد.

مراسم افتتاحیه جلسه شورای مرکزی اتحادیه

شروع جلسه شورای مرکزی اتحادیه در دانشگاه مهرآستان

در این جلسه دبیر کل محترم اتحادیه گزارشی از عملکرد یک ماهه اتحادیه و جلسه کمیسیون آموزش ارائه نمودند.

صرف نهار مهمانان در سلف سرویس دانشگاه مهرآستان

اعضای شورای مرکزی اتحادیه در محوطه دانشگاه مهرآستان

همچنین پس از اقامه نماز و صرف نهار جلسه‌ای با حضور اعضای شورای مرکزی و روسای محترم موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی استان گیلان برگزار شد که در آن درخصوص مشکلات موسسات غیرانتفاعی و راهکارهای پیشنهادی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیدار روسای دانشگاه های استان گیلان با جناب آقای آهون منش

جلسه مشترک شورای مرکزی اتحادیه با روسای دانشگاه های استان گیلان