پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی

ثبت‌نام براساس سوابق تحصیلی سراسری

ثبت نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه ۱۳۹۹

به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام و انتخاب رشته در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه ۱۳۹۹ می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اینترنتی از روز یکشنبه ۹۹/۰۹/۳۰ آغاز و تا روز چهارشنبه ۹۹/۱۰/۰۳ ادامه خواهد داشت. لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت‌نام از روز یکشنبه ۹۹/۰۹/۳۰ از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترس خواهد بود.

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و نحوه ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی (بهمن ماه) سال ۱۳۹۹ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

کد رشته محل های موسسه آموزش عالی مهرآستانبرای مشاهده رشته‌های تحصیلی موسسه آموزش عالی مهرآستان کلیک کنید.

اداره آموزش

موسسه آموزش عالی مهراستان