دانشجویان کارنامه سلامت دریافت می‌کنند

دانشجویان نوبت دوم کارنامه سلامت دریافت می‌کنند و تسهیلات به دانشجویان دارای بیماری خاص

رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم از ارائه کارنامه سلامت به تمام دانشجویان نوبت دوم و غیردولتی خبر داد:
به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از حمید یعقوبی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره کارنامه سلامت دانشجویان برای سال تحصیلی آینده، گفت:

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه‌های دولتی که در دوره‌های روزانه و نوبت دوم تحصیل می‌کنند، در سال تحصیلی پیش رو کارنامه سلامت دریافت خواهند کرد.
وی در این‌باره اظهار داشت:

در پرسشنامه کارنامه هم تغییرات اندکی اعمال شده و برای دانشجویان تمام مقاطع اجرا خواهد شد.

رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم از اجرایی شدن کارنامه سلامت روان برای دانشجویان دانشگاه‌های غیردولتی هم خبر داد و اظهار داشت:

این کارنامه برای تمام دانشگاه‌ها و موسسات غیردولتی که سرانه فرهنگی آموزشی دریافت می‌کنند، تهیه می‌شود.

به گفته یعقوبی، اندازه‌گیری قد، وزن، فشار خون و معاینه دهان و دندان برای دانشجویان به عمل می‌آید. ضمن اینکه معاینات پزشکی تکمیلی هم در صورت لزوم برای دانشجویان به منظور دریافت شرح حال پزشکی در صورت داشتن بیماری جسمی خاص، انجام می‌شود.

وی گفت:

این معاینات توسط پزشک عمومی که در تمام مراکز بهداشت دانشگاه‌ها مستقر خواهند شد، در ایام ثبت نام دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد.
رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم در پاسخ به این سوال که تاکنون چند دانشجوی دارای بیماری خاص در دانشگاه‌های کشور شناسایی شده‌اند، گفت: تاکنون در این زمینه آماری تهیه نشده است.
یعقوبی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا دانشجویی تاکنون به علت بیماری خاصی، ممنوعیت از تحصیل شده یا خیر، تاکید کرد:

در این زمینه گزارشی مبنی بر اینکه دانشجویی به دلیل بیماری خاص ترک تحصیل کند یا ممنوع از تحصیل شود، نداشته‌ایم مگر اینکه پزشک معالج دستور خاصی صادر کند.
وی همچنین درباره ارائه تسهیلات به دانشجویان دارای بیماری خاص توسط دانشگاه‌های کشور، اظهار داشت:

اگر دانشجویی بیماری خاصی داشته باشد، بخشی از خدمات درمانی توسط بیمه خانواده خودش و بخشی دیگر از این خدمات با تسهیلات بیمه‌ای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، پرداخت می‌شود؛ علاوه بر این واحدهای مددکاری دانشگاه‌ها در صورت لزوم برای ارائه حمایت‌های مالی فعال خواهند شد.
رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم همچنین از راه‌اندازی اداره سلامت و تندرستی در تشکیلات سازمان امور دانشجویان خبر داد و گفت:

این اداره، ذیل اداره کل مشاوره و سلامت ایجاد شد که امر ارائه تسهیلات خاص به این دانشجویان را پیگیری می‌کند.