دوره های آموزشی غیر قانونی به گزارش وزرات علوم!

اجرای دوره های آموزشی MBA در مؤسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی غیرقانونی است

با توجه به تبلیغات گسترده و فاقد مجوز در سایت‌های مجازی به نام «مؤسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران»، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی از جمله MBA را فاقد مجوز اجرای دوره و غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، مهندس علی معصومیان رئیس مرکز آموزش‌های عالی آزاد و آموزش‌های خاص دانشگاه جامع علمی‌کاربردی با اشاره به سابقه این موضوع در ارتباط با مجری فاقد مجوز و غیرقانونی «پژوهشگران دانشگاه تهران» و انجام استعلام و اقدامات بازدارنده از طریق مراجع ذی‌صلاح (دفتر کل نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) (اماکن نیروی محترم انتظامی) و اظهارات قاطع معاون محترم آموزشی دانشگاه تهران در قبال اقدامات غیرقانونی پژوهشگران دانشگاه تهران، با استناد به مصوبه ۱/۹/۹۲۱۳ شورای عالی گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص تفویض مدیریت آموزش های عالی آزاد به دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی از جمله MBA به نام مؤسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران را فاقد مجوز اجرای دوره و غیرقانونی عنوان کرد.

وی افزود: مدارک و گواهینامه‌های صادره توسط مجریان فاقد مجوز، مورد تأیید این مرکز و وزارت متبوع نمی‌باشد.

رئیس مرکز آموزش‌های عالی آزاد و آموزش‌های خاص دانشگاه جامع علمی کاربردی با انتقاد از نادیده گرفتن قوانین و مقررات وزارت متبوع در زمینه آموزش‌های کوتاه‌مدت تخصصی توسط برخی از دانشگاه‌ها، آن را سودآوری شخصی افراد و ایجاد مشکلات عدیده برای شرکت کنندگان در این دوره‌ها قلمداد کرد و در پایان اعلام نمود: اقدامات مؤثر بازدارنده در این زمینه در حال پیگیری می‌باشد.

منبع: MSRT.IR