قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه مهرآستان

چهارمین دوره مسابقات فوتسال دانشگاه مهرآستان به مناسبت روز دانشجو با شرکت ۱۶ تیم برگزار گردید که تیم پسران شرق گیلان قهرمان مسابقات فوتسال شد.

در مرحله اول تیمهای شرکت کننده در ۴ گروه ۴ تیمی با هم به رقابت پرداختند که بعد از انجام ۲۴ مسابقه ۸ تیم به مرحله دوم راه یافتند.

سپس در مرحله دوم که به صورت یک حذفی برگزار گردید، تیم‌های پسران شرق گیلان- سرخپوشان– حسابداران و گروه ۸ به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.

در ادامه در مرحله نیمه نهایی تیم پسران شرق گیلان با غلبه بر تیم حسابداران (قهرمان دوره قبلی مسابقات) و تیم سرخپوشان با غلبه بر تیم گروه ۸ به فینال مسابقات راه یافتند.

مسابقه رده‌بندی بین تیم‌های حسابداران و گروه ۸ در روز سه شنبه مورخه ۱۹ آذر ماه برگزار و تیم حسابداران با پیروزی بر حریف به مقام سوم دست یافت.

مسابقه فینال هم در همان روز بین تیم‌های پسران شرق گیلان و سرخپوشان برگزار شد که در پایان تیم پسران شرق گیلان با برتری مقابل حریف به مقام قهرمانی چهارمین دوره مسابقات فوتسال جام روز دانشجو رسید.

اسامی بازیکنان تیم پسران شرق گیلان  (قهرمان چهارمین دوره مسابقات فوتسال دانشگاه مهرآستان)

رضا فلاح خیر – مرتضی مهرورز – میلاد آقابراری – مجتبی آزادبر – مصطفی بابایی – محسن ناصری

امور دانشجویی