لیست شماره دانشجویی دانشجویان ورودی 1398

شماره دانشجویی دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی مهر ۱۳۹۸ به تفکیک رشته تحصیلی

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی مهر ۹۸ که پذیرش آنها براساس سوابق تحصیلی بوده است، جهت دریافت شماره دانشجویی روی رشته تحصیلی خود در لیست زیر کلیک نموده و فایل مربوطه را دریافت نمایید.

تربیت بدنی

برق

حقوق

حسابداری

طراحی لباس

صنایع

کامپیوتر

عمران

معماری

مدیریت بازرگانی

شایان ذکر است که دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۸ می‌توانند از روز پنج‌شنبه ۱۱ مهرماه ۱۳۹۸ به وبسایت دانشگاه بخش سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی مراجعه نموده و با وارد کردن شماره دانشجویی و شماره شناسنامه به عنوان کلمه عبور، تاییدیه انتخاب واحد خود را دریافت نمایند.

شماره دانشجویی دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی 98
سامانه آموزش و تحصیلات تکمیلی

• توجه: دانشجویانی که تاکنون جهت تشکیل پرونده و واریز شهریه اقدام نکرده‌اند نیز می‌توانند در ساعات اداری (۸ الی ۱۴:۳۰) روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه به دانشگاه مراجعه نمایند.

• شروع کلاس‌های دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۸ از روز شنبه ۱۳ مهرماه ۱۳۹۸ می‌باشد.