مسابقه قرآنی ‌مهر ویژه دانشجویان دانشگاه‌ مهرآستان

مسابقه قرآنی ‌مهر ویژه دانشجویان دانشگاه‌ مهرآستان به همت امور فرهنگی دانشگاه مهرآستان و با هدف ترویج فرهنگی قرآنی در سبک زندگی اسلامی و استفاده بهتر قرآن در زندگی روزمره طراحی شده است.

دانشجویان علاقه‌مند برای شرکت در مسابقه، پاسخ‌های خود را به همراه کپی کارت دانشجویی در هر مرحله به آدرس دانشگاه ارسال یا فکس و یا به‌صورت مکتوب در کاغذ A4 به امور فرهنگی دانشگاه تحویل و از جوایز این مسابقه بهره‌مند شوند. این مسابقه در سه هفته و هر هفته با ده سؤال به اتمام خواهد رسید (کسب نمره بیست از سی الزامی است).

سؤالات مرحله اول مسابقه قرآنی ‌مهر:

۱-فرق سوره حمد با بقیه سوره‌های قرآن؟ (ذکر چهار مورد الزامی است)

۲-برترین سوره و آیه قرآن؟ و چرا برتر شناخته شده است؟

۳-اگر کافران قابل هدایت نیستند چرا پیامبران اصرار به هدایت آن‌ها داشتند؟

۴-کدام سه خصلت است اگر در کسی باشد منافق است هرچند روزه بگیرد و نماز بخواند و خود را مسلمان بداند؟

۵-فاسقان کسانی هستند که پیمان خدا را پس‌ازآن که محکم ساختند، می‌شکنند. این پیمان کجا بسته‌شده و از چه نوع است؟

۶-تناسخ یا عود ارواح را توضیح دهید؟ و کدام آیه برخلاف این گفته دلالت دارد؟

۷-بهشت آدم کدام بهشت بود؟

۸-آیا سجده برای خدا بود یا آدم؟ چرا؟

۹-خدا چرا شیطان را آفرید؟

۱۰-اساس همه برنامه‌های الهی را نام ببرید؟

امور فرهنگی