اطلاعیه تمدید پذیرش با سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال 1398

به‌نام خدا

موسسه آموزش عالی مهرآستان با مجوز سازمان سنجش آموزش کشور در مرحله تکمیل ظرفیت از طریق سوابق تحصیلی و بدون آزمون در رشته‌­های: مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات، حسابداری، مدیریت بازرگانی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، حقوق، طراحی لباس و مدیریت فرهنگی و هنری دانشجو می­‌پذیرد.

داوطلبان می­‌توانند از تاریخ ۹۸/۰۸/۲۸ لغایت ۹۸/۱۰/۳۰ جهت ثبت نام با در دست داشتن مدارک لازم به آدرس: آستانه‌اشرفیه، بلوار دانشگاه، مؤسسه آموزش عالی مهرآستان مراجعه نمایند.

تکمیل ظرفیت براساس سوابق تحصیلی

برای مشاهده متن کامل اطلاعیه روی لینک زیر کلیک نمایید.

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با تمدید پذیرش برای مرحله پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی در رشته‌های تحصیلی دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پیام نور، غیرانتفاعی، مجازی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸