زمان شروع کلاس های دانشجویان ورودی جدید (نیمسال اول 1399)

اطلاعیه شروع کلاس‌های دانشجویان ورودی جدید ( نیمسال اول ۱۳۹۹)

با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان ورودی جدید به اطلاع می‌رساند، در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور و ستاد ملی مدیریت بحران کرونا، کلاس های درسی ترم جاری به صورت الکترونیک (مجازی) و در سامانه کلاس الکترونیک به نشانی live.mehrastan.ac.ir برگزار می‌گردد.

سامانه کلاس الکترونیک

جهت مشاهده آموزش استفاده از کلاس های الکترونیک و دسترسی به کلاس‌ها روی لینک زیر کلیک کنید:

سامانه کلاس الکترونیکی

شایان ذکر است که تاریخ شروع کلاس‌های ورودی جدید ۳ آبان ماه ۱۳۹۹ می‌باشد، حضور در کلاس‌های الکترونیک طبق برنامه درسی درج شده در سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی (با وارد کردن شماره دانشجویی (جدید) به عنوان نام کاربری و  شماره شناسنامه به عنوان کلمه عبور و مشاهده تاییدیه انتخاب واحد) در ساعات تعیین شده الزامی است و عدم مشارکت بیش از حد مجاز در هر درس، طبق مقررات آموزشی موجب حذف درس و محروم شدن از امتحان‌های درس می‌گردد.

در صورت نیاز سوال خود را از طریق فرم تماس دانشگاه و یا ایمیل اداره آموزش (edu@mehrastan.ac.ir) مطرح فرمایید، اداره آموزش جهت رفع اشکالات آماده پاسخگویی می‌باشد. (شماره دانشجویی و کد ملی همراه سوال ارسال گردد)

برای مشاهده شماره دانشجویی روی لینک زیر کلیک کنید:

شماره دانشجویی دانشجویان ورودی جدید