سامانه آزمون الکترونیک

1. اخبار و اطلاعیه‌ها
  2. آموزش کار با سامانه آزمون الکترونیکی

آموزش کار با سامانه آزمون الکترونیکی در سمالایو

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان گرامی به اطلاع می‌رساند در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور، به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین وجود محدودیت‌های ترافیکی، امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

امکان شرکت در آزمون الکترونیکی (امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹) تنها پس از انجام مراحل زیر (از طریق ورود به سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی) امکان‌پذیر خواهد بود:

۱- تکمیل فرم ارزشیابی

۲- تسویه حساب با امور مالی

۳- دریافت کارت ورود به جلسه امتحان

تاکید می‌گردد تنها پس از پرداخت کامل شهریه و تسویه حساب با امور مالی امکان ورود به سامانه آزمون الکترونیکی و شرکت در امتحانات پایان ترم امکان‌پذیر می‌باشد.

لازم است دانشجویان قبل از شروع امتحانات، ویدئوهای آموزشی که پیوند (لینک) آن‌ها در انتهای این اطلاعیه قرارداده شده، را به دقت مشاهده نمایند.

همچنین چند روز قبل از تاریخ شروع امتحانات وارد حساب کاربری دانشجویی خود شده و موارد مطرح شده در آموزش‌ها را بررسی نمایید و در صورت بروز مشکلات احتمالی با دانشگاه تماس بگیرید.

برای ورود به سامانه آزمون الکترونیکی مراحل زیر را انجام دهید:

۱- پس از کلیک روی پیوند (لینک) زیر، صفحه ورود را مشاهده می‌کنید.

۲- مطابق تصویر زیر روی دکمه ورود با سماسامانه کلیک کنید.

ورود با سماسامانه

۳- نوع دانشگاه را غیرانتفاعی و دانشگاه را مهرآستان انتخاب کنید و روی دکمه ورود کلیک کنید.

انتخاب نام دانشگاه

۴- نوع کاربری را دانشجو انتخاب کنید. سپس شماره دانشجویی و رمز ورود به سامانه آموزش و اطلاعات تحصیلی (که به صورت پیش فرض روی شماره شناسنامه تنظیم شده است) را وارد کنید و با کلیک روی دکمه ورود، وارد سامانه آزمون الکترونیکی شوید.

ویدئوهای آموزشی موردنیاز سامانه آزمون الکترونیکی در ادامه اطلاعیه بارگذاری شده است که با کلیک روی هر بخش می‌توانید ویدئوی آموزشی را مشاهده نمایید.

اداره آموزش