کلاس های مجازی

شروع به کار سامانه کلاس الکترونیک دانشگاه

1. اخبار و اطلاعیه‌ها
  2. شروع به کار سامانه کلاس الکترونیک دانشگاه

با سلام و احترام؛         با تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و موفقیت به اطلاع می‌رساند در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور، کلاس‌های درسی ترم جاری به صورت الکترونیک (مجازی) و در سامانه کلاس آنلاین به نشانی live.mehrastan.ac.ir برگزار می‌گردد.

سامانه کلاس آنلاین

حضور در کلاس‌های الکترونیک طبق برنامه درسی درج شده در سامانه آموزش در ساعات تعیین شده الزامی است و عدم مشارکت بیش از حد مجاز در هر درس، طبق مقررات آموزشی موجب حذف درس و محروم شدن از امتحان‌های درس می‌گردد.

در صورت نیاز سوال خود را از طریق فرم تماس دانشگاه و یا ایمیل اداره آموزش (edu@mehrastan.ac.ir) مطرح فرمایید، اداره آموزش جهت رفع اشکالات آماده پاسخگویی می‌باشد. (شماره دانشجویی و کد ملی همراه سوال ارسال شود)

آموزش ورود به سامانه

جهت ورود به کلاس مورد نظر باید روی لینک درس که با توجه به مقطع و رشته‌ تحصیلی، در فایل‌های زیر قرار داده شده است، کلیک کنید.

دروس کارشناسی ارشد
دروس عمومی و مشترک
دروس کارشناسی:

مهندسی معماری
مهندسی عمران
مهندسی صنایع
طراحی لباس
حقوق
تربیت بدنی
برق – قدرت
 کامپیوتر / فناوری اطلاعات
 حسابداری / مدیریت

پس از کلیک روی لینک درس و ورود به کلاس موردنظر، در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی و  در قسمت گذرواژه کدملی را وارد نمایید، سپس روی دکمه ورود کلیک نمایید.

درصورتی که با وارد کردن کدملی با خطای کلمه عبور اشتباه مواجه شدید، به جای کدملی از شماره دانشجویی استفاده کنید.

ورود به کلاس الکترونیک            اداره آموزش