کلاس مجازی

شروع به کار سامانه کلاس الکترونیک دانشگاه

1. اخبار و اطلاعیه‌ها
  2. شروع به کار سامانه کلاس الکترونیک دانشگاه

با سلام و احترام؛         با تبریک سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت به اطلاع می‌رساند در راستای اجرای تصمیمات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اتحادیه موسسات آموزش عالی کشور، کلاس‌های درسی ترم جاری به صورت الکترونیک (مجازی) و در سامانه کلاس الکترونیک به نشانی live.mehrastan.ac.ir برگزار می‌گردد.

سامانه کلاس آنلاین

حضور در کلاس های الکترونیک طبق برنامه درسی درج شده در سامانه آموزش در ساعات تعیین شده الزامی است و عدم مشارکت بیش از حد مجاز در هر درس، طبق مقررات آموزشی موجب حذف درس و محروم شدن از امتحان‌های درس می‌گردد.

در صورت نیاز سوال خود را از طریق فرم تماس دانشگاه و یا ایمیل اداره آموزش (edu@mehrastan.ac.ir) مطرح فرمایید، اداره آموزش جهت رفع اشکالات آماده پاسخگویی می‌باشد. (شماره دانشجویی و کد ملی همراه سوال ارسال شود)

آموزش ورود به سامانه

برای ورود به کلاس مورد نظر، لینک درس را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کرده، در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی و  در قسمت گذرواژه کدملی را وارد نمایید، سپس روی دکمه ورود کلیک نمایید. (فایل لینک‌ کلاس های الکترونیک در جدول زیر قرار داده شده است)

لینک کلاس‌های الکترونیک دروس ارائه شده نیمسال

دروس تخصصی به تفکیک رشته

روانشناسی

درصورتی که با وارد کردن کدملی با خطای کلمه عبور اشتباه مواجه شدید، به جای کدملی از شماره دانشجویی استفاده کنید.

ورود به کلاس الکترونیک

• توجه به این نکته ضروری است که جهت ورود به کلاس‌های الکترونیکی، از نسخه‌های بروز شده مرورگر‌های فایرفاکس (Firefox)، کروم (Chrome)، و اُپرا (Opera) استفاده نمایید.

اداره آموزش